GÉÉN VERZENDKOSTEN!! * In principe de volgende dag in huis **

Klantenservice

1. retourneren


1.1 Kan ik mijn bestelling annuleren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rosa4pleasure.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor meer informatie kunt u kijken bij ruilen & retour

2 Hoe wordt het verzonden

2.1 kan iemand zien waar mijn bestelling vandaan komt.
Al onze bestellingen worden verpakt in blanco verpakking waar geen naam of logo van Rosa4pleasure op staat. Ook wordt een pakket niet bij de buren afgeleverd.